Etusivu
Veistokset
Valmistus
Referenssit
Galleria
YhteystiedotVeistokset


Tällä sivulla on esitelty neljä erilaista veistostyyppejä. Näistä on olemassa paljon erilaisia muunnelmia, sekä kokonaan erityylisiä veistoksia. Lisää kuvia läytyy galleria-sivulta.


Erilaisia veistostyyppejä:

Karhuveistokset


Karhu
Kuvaus

Karhuveistoksia on useita erilaisia ja eri kokoisia. Karhut voivat seistä kahdella, tai neljällä jalalla, kiivetä, seinällä, istua tai hiihtää. Pienimmät karhut ovat pieniä ja esimerksiki koriste-esineinä käytettäviä. Suurimmat ovat parhaimmillaan ulkona esim puutarhassa, taikka suurissa tiloissa.

Karhut voivat olla puisia, tervattuja tai maalattuja.

Veistosten koko:
n20cm - n130cmKalaveistokset


Karhu
Kuvaus

Lohiveistokset ovat pääsääntöisesti hyppäävää lohta esittäviä. Pienimmät ovat omimmillaan koriste-esineinä pöydällä taikka hyllyissä. Suurimmät ovat parhaimmillaan suurissa tiloissa taikka ulkona esim puutarhassa tai mäkillä.

Lohet voivat olla puisia, tervattuja tai maalattuja.


Veistosten koko:
n20cm - n60cmLintuveistokset


Karhu
Kuvaus

Lintuveistoksia läytyy erilaisina kotkina ja pöllöinä. Kotkien siivet voivat olla levitettyinä, tai ne voivat olla istuvia. Pöllöt ovat pääsääntöisesti istuvia. Linnut voivat olla koriste-esineinä niin sisällä kuin puutarhassa.

Linnut voivat olla puisia, tervattuja tai maalattuja.


Veistosten koko:
n30cm - n120cmKoiraveistokset


Karhu
Kuvaus

Koiraveistokset ovat pientä Suomen pystykorvaa muistuttavia veistoksia niin kooltaan kuin näöltäänkin. Ne sopivat ulko- ja sisäkäyttöön.

Koirat voivat olla puisia, tervattuja tai maalattuja.

Veistosten koko:
n40cm

Puukkoja


Karhu
Kuvaus

Olen tehnyt pieniä puisia esineitä esim puukkoja, pieniä kalariipuksia yms. Ne ontehty visakoivusta. Toisen puukon pää on tehty hirven sarvesta.

Veistosten koko:
pieniä


Pronssikello


Karhu
Kuvaus

Olen valanut pieniä pronssisia (aisakelloja) kelloja.

Veistosten koko:
korkeus noin 12cm

Sivujen ylläpito: Jani Ojala